Psihička težina debljine

#psihijatrija#simpozij#poremećaji prehrane

Admin 06.05.2022.

Poštovani kolegice i kolege,
brojne su predrasude povezane s osobama koje žive u većim tijelima. Etiologija je različita a jedan od uzroka je i kompulzivno prejedanje i njegove kliničke inačice. Kao dijagnostički entitet BED – Binge Eating Disorder uvršten je u DSM 5 i vjerojatno će se naći i u MKB 11. Skupivši petogodišnje iskustvo u psihoterapijskom liječenju takvih osoba odlučili smo podijeliti ga s liječnicima obiteljske medicine. 26.05.2022. u 8:30h u predavaoni „J.J. Strossmayer“ Klinike za psihijatriju „Sveti Ivan“ u organizaciji Klinike i Dnevne bolnice za poremećaje prehrane H(RANA) održat će se simpozij po imenom: 

PSIHIČKA TEŽINA DEBLJINE

Vaše cijenjene prijave primamo isključivo na mail hrana@pbsvi.hr i trebaju sadržavati: 

  1. Ime i prezime
  2. OIB
  3. Dom zdravlja kojem pripadate
  4. Interes za radionice koji iskazujete simbolom „+“ ako želite sudjelovati u radionici ili „-„ ako ne želite sudjelovati
  5. Potvrdu da ste platili kotizaciju(e)

Kotizacija za predavanja iznosi 200 kn a za radionice 150 i potrebno ju je uplatiti na račun:

Udruga za zaštitu i unaprjeđenje Mentalnog  zdravlja '' ZAJEDNO''
Jankomir 11, 10 090 ZAGREB
ZAGREBAČKA BANKA D.D.,
ŽIRO RAČUN HR7623600001102225328
OIB   06916101063
s naznakom „Za simpozij DBPH“ do 19.05.2022.g. 

VAŽNO je napomenuti da ćemo prijave s uplatama primati do popunjenja kvote od 30 sudionika za radionice i do 100 za predavanja i da prijava znači popunjen obrazac koji je gore naveden i uplaćena kotizacija(e). Svim zainteresiranima koji uplate nakon popunjenja kvote bit će vraćen novac u najkraćem mogućem roku. Broj sudionika na predavačkom dijelu programa ograničen je na 100. Program simpozija je u prilogu.

Obzirom da je psihoterapija osim razgovorne i iskustvena terapija očekujte iznenađenja tijekom simpozija koja će nadopuniti samu temu. S radošću i posebnim osmijehom Vas očekujemo kao tim i skupina raznih energija ujedinjena u jednom cilju, zdravlju naših pacijenata i znanju i iskustvu naših gostiju.

Dobro nam došli. 
Tim Dnevne bolnice za poremećaje prehrane H(RANA)

Hrvoje Handl


Program simpozija možete preuzeti niže: