Tečaj trajne edukacije: E-dermatologija

Admin 29.10.2021.

Poštovani,

Povodom Svjetskog dana psorijaze, koji se obilježava 29.10., željeli bismo Vas pozvati da pristupite online tečaju trajne edukacije E-dermatologija.

 

 

Tečaj je zamišljen kao serija kratkih video materijala, koji se nalaze na na internetskoj stranici E-dermatologija, dostupnoj putem linka https://www.e-dermatologija.com. Video materijali su neprekidno aktivni i možete im pristupiti kada god Vama to odgovara.

Nakon što pregledate edukativne module, odnosno video materijale, ispitu za dobivanje bodova možete pristupiti klikom na polje Bodovani test znanja, koje se nalazi na dnu stranice. Postizanjem barem 60% točnih odgovora na ispitu, liječnici obiteljske medicine stječu pravo na 8 bodova, a ljekarnici na 1,3 boda.

HR-IMMD-210064, listopad 2021

Značaj tečaja istaknula je prof. dr. sc. Marija Kaštelan, dr. med., voditeljica Referentnog centra za psorijazu Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske:

"E-dermatologija je sjajan projekt, koji je potaknuo Referentni centar za psorijazu Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske u suradnji sa Hrvatskim dermatovenerološkim društvom. Radi se o bodovanom online tečaju trajne edukacije, namijenjenom liječnicima obiteljske medicine, specijalistima i specijalizantima dermatovenerologije, ljekarnicima, medicinskim sestrama i ostalim zdravstvenim djelatnicima. Svjesni smo da, s obzirom na obujam posla, njihova uloga nije laka i upravo smo zato željeli omogućiti relevantne i pouzdane informacije o dijagnostici i terapijskim mogućnostima liječenja psorijaze svim zainteresiranim zdravstvenim djelatnicima, i to nadohvat ruke i kada god njima to odgovara. Mislim da smo upravo sa E-dermatologijom to uspjeli postići."