9. Kongres Hrvatskog gastroenterološkog društva

#gastroenterologija#kongres

Admin 13.10.2021.

 

Poštovane kolegice i kolege,

iznimna mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 9. Kongres Hrvatskoga gastroenterološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 28. do 30. listopada 2021. godine. Aktualna epidemiološka situacija i nepredvidljivost COVID-19 pandemije, ali i odgovornost prema zdravstvenom sustavu utjecale su na odluku da se ovaj put Kongres Hrvatskoga gastroenterološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem kao najveći događaj u hrvatskoj gastroenterologiji i hepatologiji održi u online obliku.

Premda svjesni činjenice da se razmjena iskustava, druženje i susreti s kolegama teško mogu nadoknaditi u virtualnom svijetu, nadamo se da će atraktivnost programa ipak privući Vašu pažnju te da ćete se pridružiti i sudjelovati u radu Kongresa. Vjerujem da je široka lepeza zastupljenih tema uz okupljanje vrhunskih domaćih i inozemnih predavača te stručnjaka iz gastroenterologije i hepatologije dostatni argument da nam se pridružite i na jednom mjestu kroz zanimljiva predavanja i atraktivne radionice dobijete najnovija saznanja koja su od izuzetne važnosti za svakodnevnu kliničku praksu. Vaše sudjelovanje zasigurno će uveličati ovaj skup i nedvojbeno doprinijeti njegovom uspjehu jer bez obzira na velike izazove koje je pred nas stavila pandemija koronavirusom, struka i učenje nemaju pravo na stanku.

Želim Vam dobrodošlicu na 9. Kongres Hrvatskoga gastroenterološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem. Pridružite nam se!

Prof. dr. sc. Neven Ljubičić, FACG
Predsjednik Hrvatskoga gastroenterološkog društva

 

Preuzmite program kongresa pritiskom na sliku: